Vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord
 

Finpolis.nl !

Disclaimer
Hieronder onze disclaimer.

Dienstenwijzer

Finpolis is een handelsnaam van Van Heck Advies V.O.F.

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer:
12007399

Naam en adres
Onze gegevens luiden:
Van Heck Advies V.O.F.
Postbus 1311
6501 BH  Nijmegen

Aard van onze Dienstverlening
Via Finpolis.nl kunt u uw verzekeringen online regelen. Uitgangspunt van onze dienstverlening via deze website is dat onze activiteiten zich beperken tot het regelen van hetgeen de klant via de internetsite heeft aangegeven te willen afnemen, we noemen dat ‘execution only’. Uwverzekeringenonline.nl ondersteunt en bemiddelt bij de totstandkoming van overeenkomsten tussen u en de met ons samenwerkende aanbieders. Met alle aanbieders hebben wij een bemiddelingsovereenkomst afgesloten. Wij bemiddelen in diverse verzekeringen. Wij zijn vrij om u een product van verschillende verzekeringsmaatschappijen te adviseren.

De dienstverlening van Finpolis.nl valt in het kader van de WFT onder ‘verkoop op afstand’. Dit houdt in dat u als consument na afsluiten van een overeenkomst veertien dagen het recht heeft om daarop terug te komen.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:  
Kifid, Postbus 93257, 2509 AG  Den Haag

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde aanbieders.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekerings-maatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning
De kosten van onze werkzaamheden worden de verzekeraar voldaan waarmee wij u in contact brengen op basis van provisie. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, informeren wij u hierover vooraf.

 

 

 
Online Autoverzekering   l   Autoverzekering Berekenen   l   Dekking Autoverzekering   l   Brommerverzekering