Vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord
 

Finpolis.nl !

Werkwijze
Hieronder meer informatie over onze werkwijze.

Werkwijze

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende auto- en overige verzekeringen met elkaar vergelijken, hiervoor maken wij gebruik van de vergelijkingstool van volmachtkantoor Voogd & Voogd Verzekeringen C.V. (verder te noemen V&V). Om een goede vergelijking te maken wordt u een aantal vragen gesteld. Op basis van uw antwoorden op deze vragen wordt een vergelijking gemaakt. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering bij de verzekeraar van uw keuze afsluiten. Dit gebeurt via de berekenings- en afsluittool van V&V. Hier is sprake van execution only. Dit betekent voor u dat wij u niet geadviseerd hebben waardoor we niet hebben gecheckt of het door u gekozen product optimaal bij u past. Gedurende de looptijd van het product zijn wij wel uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe volledig is de vergelijking?
In de vergelijkingstool voor auto- en overige verzekeringen van V&V worden niet alle verzekeringen van alle verzekeraars vergeleken. Middels de vergelijkingstool worden alleen verzekeringen vergeleken waarmee het volmachtkantoor contacten heeft omdat hiervan ook de productinformatie aanwezig is. Voor die partijen zijn dus ook steeds de meest recente voorwaarden en premies voorhanden. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over deze informatie. Via V&V werken wij samen met o.a. de volgende verzekeraars: Aegon, Allianz, Arag, ASR, DAS, De Goudse, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, London, Nationale Nederlanden, Reaal. Tevens werken wij samen met de huismerken van V&V. Voor meer informatie over de samenwerkende verzekeraars verwijzen wij u naar de website van V&V.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor auto- en overige verzekeringen te kunnen maken, worden enkele gegevens van u gevraagd. Die gegevens worden gebruikt om te bepalen voor welke verzekering u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt, worden vervolgens in een lijst getoond. Daarbij speelt de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat, de belangrijkste rol. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken en bijvoorbeeld het eigen risico.

Hoe verdienen wij aan het vergelijken van autoverzekeringen?
Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een auto- of overige verzekering worden wij hiervoor niet betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding van V&V als u die verzekering(en) ook daadwerkelijk afsluit. In onze dienstenwijzer kun u meer informatie vinden over de manier waarop wij geld verdienen.

Voor onze dienstenwijzer, klik hier.

 

 

 
Online Autoverzekering   l   Autoverzekering Berekenen   l   Dekking Autoverzekering   l   Brommerverzekering